Wereldwijde hit nu beschikbaar in Nederland

Sinds 2017 is MiniMelts Nederland de franchise distributeur van MiniMelts in Nederland. Onze focus ligt op de zakelijke markt en het leveren van de heerlijke IJsballetjes aan diverse locaties in Nederland. Wij leveren ijs dat het hele jaar genoten kan worden, niet alleen in het zomerseizoen: of het nu gaat om een bospad, een strand aan zee of een promenade, een speelcentrum voor kinderen, een dierentuin, een pretpark of een winkel. 

MiniMelts is een van de pioniers van het maken van ijs met behulp van de cryogene methode en blijft een wereldleider in de productie ervan. De bedenkers en oprichters van het merk, Tom Mosey en Nick Angus, die elkaar op de universiteit ontmoetten, voerden reeds in de jaren 90 succesvolle experimenten uit met ijs. Kort daarna patenteerden zij de methode die zij hadden uitgevonden.

Waar wordt MiniMelts gemaakt?

In Europa wordt MiniMelts IJs gemaakt door de erkende Letse fabriek Rūjienas Saldējums. Ze maken al meer dan 100 jaar traditioneel IJs: natuurlijk IJs, gemaakt met verse melk en room van lokale leveranciers en de beste ingrediënten uit de biologische boerderij. Zonder palmolie of kunstmatige conserveringsmiddelen.